AMON HERPEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Herpen. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 10:14 De pizza was kouds (ondanks dat we hem zelf ophaalden). We hadden een ophaalpunt en toen we aankwamen moest de pizzas nog gemaakt worden. Ook de pizzas smaakten niet erg lekker.
25 jan 2024 om 4:40 Altijd lekker en goede service. En ja de friet was wat koud, maar dat ligt aan de afstand.7
24 jan 2024 om 14:23 Eten was goed maar bezorgen is gewoon een drama. We dachten we proberen het nog een keer. bij vorige bestelling anderhalf uur moeten wachten nu een uur. Komt geen volgende bestelling van meer.
23 jan 2024 om 19:34 Teleurstellend. Geen aanrader. Alles weggegooid. Ga voortaan elders bestellen, helaas. Bezorger was wel erg vriendelijk en de bezorgtijd kwam aardig overeen met de aangegeven tijd. Daar valt niets over te zeggen.
22 jan 2024 om 5:14 Kwam ruim 30 min te laat
31 dec 2023 om 10:13 De pizza doos was ingedeukt en plakte helemaal vast aan de pizza waardoor de ham en kaas allemaal op de doos zat en niet op de pizza dus kon de kliko in helaas! Ook zat er geen saus bij waar ik wel om had gevraagd
25 dec 2023 om 0:34 Super goede service. Hete pizza bij bezorging. Goed eten.
17 dec 2023 om 1:05 Goede service, goed eten.
15 dec 2023 om 9:02 Lekker eten, aardig personeel
13 okt 2023 om 19:59 Als we bij Mo bestellen dan is het altijd goed.
26 sep 2023 om 21:29 Rond 5 uur hebben wij 7 pizza's besteld met bezorgtijd 7 uur. Om klokslag 7 uur werden ze bezorgd. En heel erg lekker ook nog. In één woord TOP.
21 sep 2023 om 20:55 Goed eten, voldoende eten, vriendelijk personeel